Αρχή Σελίδας

Μελέτες - Κατασκεύες

Η ΚΤΙΡΙΟΝ αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που έχουν σχέση με την οικοδομή και ανακαίνιση
Τεχνικές Μελέτες - Κατασκευές - Ανακαινίσεις
Η ΚΤΙΡΙΟΝ αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που έχουν σχέση με την οικοδομή και ανακαίνιση
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μελέτες - Κατασκεύες

Η Κτιριον δραστηριοποιείτε στον χώρο των κατασκευών από το 1969. Οι έμπειροι μηχανικοί μας έχουν την δυνατότητα να αναλάβουν οποιαδήποτε κατασκευή ξεκινώντας από την έκδοση αδειών, την τακτοποίηση αυθαιρέτων την μελέτη και τον σχεδιασμό κάθε νέας κατασκευής η ανακαίνισης.

Συνεργαζόμαστε με τον πελάτη μας υλοποιώντας τις σκέψεις του και τις απαιτήσεις του, βάση των οικονομικών του δυνατοτήτων

Αναλαμβάνουμε εξ αρχής την ανέγερση οικοδομών, την μελέτη άλλα και κάθε έργο που απαιτείται στην διάρκεια ζωής μιας κατασκευής όπως επισκευή αναπαλαίωση ανακαίνιση. Συνεργαζόμαστε με τον πελάτη μας υλοποιώντας τις σκέψεις του και τις απαιτήσεις του, βάση των οικονομικών του δυνατοτήτων, επεμβαίνοντας μόνο όπου χρειάζεται τεχνικά, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό. Έτσι δεν χρειάζεται παρά να παρακολουθείτε και να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του έργου. Επικοινωνήστε τώρα με την κτίριον και θα αναλάβουμε δωρεάν να φτιάξουμε μια οικονομοτεχνική μελέτη στα μέτρα σας και στον χρόνο που απαιτείται.

Αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη εφαρμογής, πρωτίστως μας δίδεται η δυνατότητα να αξιολογήσουμε το ακριβές οικονομικό ύψος που απαιτείται για την ολοκλήρωση του και σε δεύτερο βαθμό μας δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσουμε το εσωτερικό του σπιτιού βάση αυτών που καταγράψαμε ως απαιτήσεις, τι θα σκεφτόσαστε εάν βλέπατε το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω σε εικονική παρουσίαση; Εμείς το θέλουμε και το πράττουμε για κάθε πιθανό πελάτη μας έτσι ώστε να δείτε το σπίτι σας, να δείτε δηλαδή την τελική εικόνα του… μετά την ανακαίνιση. Το πόσο όμως τελικά κοστίζει θα το μάθετε στο τέλος της ανάγνωσης η σε κάθε άλλη περίπτωση ανακαίνισης ερχόμενοι στο γραφείο μας για να λάβετε την Προ -κοστολόγηση έργου - προσφορά ανακαίνισης, πολύ σημαντικό να γνωρίζετε και μάλιστα με ακρίβεια της τάξεως του 98% το τι θα πληρώσετε, το τι ακριβώς θα πάρετε ως υπηρεσίες και εξοπλισμό και βέβαια όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που αφορούν το Χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης έργου, τον χρόνο δηλαδή έναρξης και αποπεράτωσης του, τις μεθόδους που θα χρησιμοποιηθούν από τους τεχνικούς, την σειρά που θα ακολουθήσουν τα συνεργεία, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν αλλά και τις προδιαγραφές τους και θα μάθετε επιπλέον για τις δικλείδες ασφαλείας που εφαρμόζονται σε κάθε έργο μας, την διασφάλιση όλου του έργου που φέρει τον τίτλο Επίβλεψη έργου ανακαίνισης, έχουμε πιθανόν κάποιους από τους καλύτερους τεχνικούς, ως επιχείρηση μετά από πολλά χρόνια στην αγορά έχουμε κάνει τις επιλογές μας σε συνεργάτες, δεν φτάνει όμως μόνο αυτό, η πιστότητα των εργασιών πρέπει να είναι άρτια, η ποιότητα των υλικών πρέπει να είναι αυτή για την οποία πληρώνετε, η εφαρμογή του αρχικού σχεδιασμού επιβάλλετε από τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης καθώς και από την επαγγελματική δεοντολογία.