Αρχή Σελίδας

Υπηρεσίες

Αντλίες Θερμότητας

Σύστημα σε μονοκατοικία Samsung EHS μεσαίων και υψηλών θερμοκρασιών

Οι αντλίες θερμότητας αέρα/ νερού χρησιμοποιούν την περιβαλλοντική ενέργεια που είναι διαθέσιμη σε αφθονία όλο τον χρόνο. Το κόστος εγκατάστασης είναι πολύ χαμηλό επειδή τοποθετούνται εξωτερικά επιτρέποντας να χρησιμοποιούν την θερμότητα του αέρα κατευθείαν από την πηγή. Είναι μία έξυπνη λύση για τα μοντέρνα σπίτια.

Μελέτες - Κατασκεύες

Η ΚΤΙΡΙΟΝ αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που έχουν σχέση με την οικοδομή και ανακαίνιση

Αναλαμβάνουμε εξ αρχής την ανέγερση οικοδομών, την μελέτη άλλα και κάθε έργο που απαιτείται στην διάρκεια ζωής μιας κατασκευής όπως επισκευή αναπαλαίωση ανακαίνιση. Συνεργαζόμαστε με τον πελάτη μας υλοποιώντας τις σκέψεις του και τις απαιτήσεις του, βάση των οικονομικών του δυνατοτήτων, επεμβαίνοντας μόνο όπου χρειάζεται τεχνικά, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό. Έτσι δεν χρειάζεται παρά να παρακολουθείτε και να ενημερώνεστε

Φωτοβολταϊκά σε Στέγες

Η ΚΤΙΡΙΟΝ αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που έχουν σχέση με φωτοβολταϊκά

Το Πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά σε Στέγες» δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη να αξιοποιήσει την πράσινη ενέργεια τοποθετώντας φωτοβολταϊκά στη στέγη του για παραγωγή ηλεκτρισμού, με ευνοϊκά κίνητρα και απλές διαδικασίες. Σε συνεργασία με επώνυμες εταιρείες παραγωγής φωτοβολταϊκών στοιχείων αναλαμβάνουμε την περάτωση όλων των απαιτούμενων βημάτων..

Φωτοβολταϊκά Πάρκα

Η ΚΤΙΡΙΟΝ αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που έχουν σχέση με φωτοβολταϊκά

Ο εθνικός στόχος είναι η κάλυψη με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ) του 40% τουλάχιστον της ακαθάριστης κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας ως το 2020. Ο νέος νόμος για την επιτάχυνση της διείσδυσης των ΑΠΕ σας δίνει την ευκαιρία να επενδύσετε σε φωτοβολταϊκά συστήματα σε εκτάσεις ιδιοκτησίας σας, με εγγυημένα κέρδη για 25 χρόνια. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις. Ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών και προσωπικού της Κτίριον είναι σε θέση να ολοκληρώσει το έργο..

Βιομηχανικά και Σταμπωτά Δάπεδα

Η ΚΤΙΡΙΟΝ πρωτοπωρεί στην κατασκευή σταμπωτών και βιομηχανικών δάπεδων

Τα Σταμπωτά Δάπεδα είναι ένα σύστημα όπου χρησιμοποιούμε ως βασικό υλικό το σκυρόδεμα για την απόκτηση μονολιθικών πλακοστρώσεων, ζωντανού χρώματος και καλών αισθητικών αποτελεσμάτων. Τα σταμπωτά δάπεδα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, δεν έχουν υψηλό κόστος συντήρησης, είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες, τον παγετό, το φως του ήλιου, στα έλαια και στα οξέα. Το σταμπωτό σκυρόδεμα διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική κατασκευή.