Αρχή Σελίδας

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

91 kw υψηλών θερμοκρασιών Samsung DVM

91 kw υψηλών θερμοκρασιών για θερμανση 4 κτιριών συνολικού εμβαδού 1300τ.μ

91 kw υψηλών θερμοκρασιών Samsung DVM

Παραδόθηκε σύστημα 255 kw αντλιών θερμότητας Aέρος νερού Υψηλών θερμοκρασιών, από την Ktirion σε συνεργασία με την Big solar, στα παιδικά Χωριά sos στο πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Samsung DVM.
Ειναι το μεγαλύτερο έργο που εχει γίνει αυτή την στιγμη στην Ελλάδα,με αντλίες αέρος νερού υψηλών θερμοκρασιών, και ένα απο τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη.

Αντλίες θερμότητας SAMSUNG EHS

Αντλία θερμότητας SAMSUNG EHS 14KW monoblock 55 C και 16kw υψηλών θερμοκρασιών 80 C

εξοικονομώ κατ οικον, Αντλιες Θερμότητας, θερμομόνωση

Samsung EHS + Μόνωση

Στην συγκεκριμένη διώροφη οικία τοποθετήθηκαν 2 αντλίες θερμότητας. Η μεσαίων θερμοκρασιών 14kw monoblock τοποθετήθηκε στον κάτω όροφο ενώ η υψηλών θερμοκρασιών στον επάνω λόγω περισσότερων απωλειών. Μέσω του προγράμματος εξοικονομώ κατ οίκον αντικαταστάθηκαν τα κρύσταλλα των κουφωμάτων με ενεργειακά ενώ έγινε και μόνωση κέλυφος με 7 εκατοστών γραφιτούχο.

Αντλία θερμότητας 11kw

11kw τοποθετημένη σε διαμέρισμα 90τ.μ.

Ετήσια κατανάλωση 430€

Η αντλία των 11kw δουλεύει θερμοδυναμικα χωρίς αντιστάσεις και χάρη στον συμπιεστή της SANYO καταφέρνει να φτάσει αποδόσεις 462% .

Αντλία Θερμότητας19kW

Εγκατάσταση ανλτίας 19 kw

Η ποιό οικονομική Θέρμανση

Οι ΝΕΕΣ Αντλίες Θερμότητας Θέρμανσης με συμπιεστή SANYO είναι υψηλών θερμοκρασιών κατάλληλες για θερμαντικά σώματα δίνοντας συγχρόνως και άφθονο ζεστό νερό χρήσης για το μπάνιο.

Pages

Subscribe to RSS - ΘΕΡΜΑΝΣΗ